Cuma, Eylül 07, 2007

1. Yılda Teşekkürler

İlk blog girişini yaptığım 8 Eylül 2006’dan bu yana tam 1 sene geçmiş. Bu 1 senede ben ve diğer ağzının tadını bilen dostlarım 37 ayrı lezzet noktası yazmışız. Ağzımın Tadı 68 ayrı ülkedeki okuyucular tarafından 32,000 kez ziyaret edilmiş. Bunlar ile birlikte bugüne kadar lecool.com’da 5, Cumhuriyet Gezi dergisinde 2 ayrı yazım yayınlanmış. SkyTürk Cafe Net programında tanıtım ve Hürriyet gazetesinde röportaj gerçekleşmiş.

Tüm bu güzel gelişmelerin gerçekleşmesinde eleştirileri, tavsiyeleri ve yazılarıyla bana destek olan, Ağzımın Tadı’na emeği geçen lezzet kâşifi dostlara çok teşekkürler.

Sevgili

Elif Yalçınkaya Kariş, Yiğit Kariş, Erkul Yazgan, Cüneyt Değerli, Emre Erşahin, Murat Yerdekalmazer, Emre Tok, Alper Akcan, Senem Tamer Ermeç, Deniz Yalım Kadıoğlu, Berk Dinçmen, Murat Dayı, Ansı Deniz Rona, Çınar Erek, Boran Çelikkol, Çağlar Uzunali, Barış Bezel, Yusuf Özer, Erdal Ulus, Ada Öztürk, Aylin Öney Tan, Mehmet Mengenli, Gamze Körpeağaç Öcal, Alp Öcal, Neyran Erlevent, Gizem Kanbay, Burcu Beyazay, Şölen Engin, Ferah Özkan, Burcu Can, Gizem Doğu, Berrin Baş

hepinize çok teşekkürler :)

15 yorum:

Adsız dedi ki...

Hakkıcım tebrik ederim valla artık bir otorite olma yolunda ilerliyorsun, benim annemin köftelerini de bi test etsen de onun da notunu bi versen :)öpüyorum canım, başarılarının devamını bekliyoruz inşallah :)

Adsız dedi ki...

Nice nice senelere hep birlikte.Umarım aynı başarı ile bilmediğimiz veya unuttuğumuz mekanları ve yemeklerini görebilmek dileğiyle.)

Başarılarınız hep böyle devam edip gitsin.

Tijen dedi ki...

Benim de doğumgünü armağanım bir link. Ağzımın tadı artık Mutfakta zen'de! Nice yıllara...

Burcuk dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Hakkı Arıkan dedi ki...

iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim :)

Adsız dedi ki...

Hakkı Bey kuru fasulye,köfte ve kebap aşkına başarılarınızın devamını dilerim :))

Adsız dedi ki...

Hakki,

Gercekten kiskanilacak kadar iyi bir 'sey' yapiyorsun, tadin damagimizda kaliyor...

Adsız dedi ki...

Hakkı'cım nice senelere.. Böyle güzel ve leziz bir hobin olduğu için ve bu hobini bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim. Sana inegöl köfte sözüm halen geçerli:)
Çok öpüyorum seni..

nikto dedi ki...

ne diyeyimki.. basladigin gunde yanindaydim. sonsuza kadard a destege devam senle yemek yemek buyuk keyfi gelince gezmeye devam. slmlr emre tok www.geziyorum.net

Hakkı Arıkan dedi ki...

Murat, Yiğit, Emre, Ferah (İsimsiz arkadaşım :)) çok çok saolun varolun!

Ferah, İnegöl'de Besler'e gitmenin vakti yaklaştı hazırlan :)

Adsız dedi ki...

artik yemek yerken sana malzeme cikacak bisey var mi diye bakiyorum, mesela gecen ara sokakta eski bi kofte piyazci gordum, hemen girdim yemek yedim. hani katkimiz olursa diye. dusunsene "agzimin tadi'nda benim onerdigim yer yazildi" demek bile bir prestij artik :)

Unknown dedi ki...

Yaşasın Hakkı Dayı, Yaşasın Ağzımın Tadı :)

Adsız dedi ki...

Hakkicim, geç olsada blogunun dogum gununu kutlamak istedim. Yaban ellerde firsat buldukca ziyaret ediyor bizim oralarin yiyeyeklerini sayende yemis kadar oluyorum :-)super gidiyorsun, nice senelere...
Cok opuyorum seni,
sevgiler,
zeynep tunc

Hakkı Arıkan dedi ki...

Zeynepcim, Ukrayna'dan bir barbeku rastorani yazisi bekliyorum sizlerden ;) Minik Ali'yi gozlerinden operim :)

kumralada dedi ki...

geç kalmış da olsam tebrikler hakkı.nice yıllara ağzımın tadi,nice lezzetlere,tatlara...
yeni tatlarda görüşmek üzere.