tag:blogger.com,1999:blog-34123533.post7307532477688557199..comments2023-11-02T08:44:28.897+02:00Comments on Ağzımın Tadı: ÇiyaHakkı Arıkanhttp://www.blogger.com/profile/12212822887182500991noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-34123533.post-39026413638264412872008-09-30T19:02:00.000+03:002008-09-30T19:02:00.000+03:00Buket hanım, uzun ve detaylı yorumunuz için teşekk...Buket hanım, uzun ve detaylı yorumunuz için teşekkürler...Hakkı Arıkanhttps://www.blogger.com/profile/12212822887182500991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34123533.post-83831649026928998282008-09-30T18:17:00.000+03:002008-09-30T18:17:00.000+03:00Çiya keşfettikten sonra müdavimi olduğum ve dehşet...Çiya keşfettikten sonra müdavimi olduğum ve dehşet lezzetli menüsüyle tek geçebileceğim bir mekan.Yemek konusunda çok hassas bir kişiyim ,gitmediğim mekan tatmadığım lezzet kalmamıştır,ancak Çiya mekan ve lezzet olarak eşi benzeri olmayan bir marka bence.Yemekleri,kebapları,salata mennüsü,tatlıları ve şerbetleri tattıktan sonra Çiya emsali olmayan bir seçenek olduğunu farkettim.İlk dükkanını büyüterek çok ferah bir mekan haline dönüştü.Yeni mekanında çok nezih bir dekor ile yenileyerek çok hoş bir ortamda ,tarifi mümkün olmayan lezzetleri tadarak hayat işte budur diyebileceğim bir mekanı bizlere sunduğu için teşekkür ediyorum.Yeni mekanı Çiya kalitesine yaraşır bir ortam doğurdu.Çiya dünyanın her yerine nam salarak gerçekten başarıyı hak ettiğini ortaya koydu.Çiya möüdavimi olmaktan büyük onur duyuyorum.İyikide varsın Çiya..Buket Doktorbukethttps://www.blogger.com/profile/14658606001786913593noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34123533.post-8709687768075554542008-08-17T19:57:00.000+03:002008-08-17T19:57:00.000+03:00Ahh Antep'in Katmeri ahh, bir yazı da onu mu yazsa...Ahh Antep'in Katmeri ahh, bir yazı da onu mu yazsam acaba, tadı hala damağımda!Hakkı Arıkanhttps://www.blogger.com/profile/12212822887182500991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34123533.post-34973879895736330912008-08-17T01:14:00.000+03:002008-08-17T01:14:00.000+03:00Çiya kalitesinden ödün vermeyen uğrak yerlerimden....Çiya kalitesinden ödün vermeyen uğrak yerlerimden. Çiya'da akşam üstü fırın yavaşladığı zaman katmer'in tadına bakmak lazım. Antep'de yediklerimizi aratmıyor.Gezgin Köpekhttps://www.blogger.com/profile/00628298010185386573noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34123533.post-28575847037151178012008-08-10T17:41:00.000+03:002008-08-10T17:41:00.000+03:00Üstad orada vişne kebabınıda bir gün denemeni tavs...Üstad orada vişne kebabınıda bir gün denemeni tavsiye ederim.<BR/>Birde nisan ayı civarında yenidünya kebabını..Löplöpcühttps://www.blogger.com/profile/00309980293085225712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34123533.post-88928200268037042692008-08-01T10:19:00.000+03:002008-08-01T10:19:00.000+03:00Emre, Çiya'ya sıra ancak geldi, ama zaten Çiya ünl...Emre, Çiya'ya sıra ancak geldi, ama zaten Çiya ünlü o yüzden saklı kalmış mekanlara bilerek öncelik tanıdım :)<BR/><BR/>Asitane uzun zamandır aklımda, gitmek kısmet olmadı, ama mutlaka gideceğim. Çok teşekkürler :)Hakkı Arıkanhttps://www.blogger.com/profile/12212822887182500991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34123533.post-17436640132371733702008-08-01T10:10:00.000+03:002008-08-01T10:10:00.000+03:00Hakkı Dayı Hop ... Haftada 1 gittiğimiz Çiya'yı ge...Hakkı Dayı Hop ... Haftada 1 gittiğimiz Çiya'yı geçe bıraktın. Gidince bir dahaki sefere Kilis Tava ye sonra parmağını ye.. Bir de bir gün Asitaneye git.. Senin işlerine bulaşmıyorum görüyorsun ama ben de bir link vereyim..<BR/>http://www.geziyorum.net/ciya-ve-asitane/ <BR/>Operim.<BR/>EMRE<BR/>www.geziyorum.netniktohttps://www.blogger.com/profile/14338409241046148040noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34123533.post-59209402054423680482008-08-01T09:05:00.000+03:002008-08-01T09:05:00.000+03:00Arzu hanım, siz iyi bir gezginsiniz, belliki ağzın...Arzu hanım, siz iyi bir gezginsiniz, belliki ağzınızın tadını da biliyorsunuz, aynı mekanlara gitmiş olmanıza şaşırmadım. Ama Çiya hayatınızda önemli bir eksiklikmiş, bence acilen burayı ziyaret edin. <BR/><BR/>Bu tatlı başta Antakya olmak üzere doğu Akdeniz yöresinde yapılan bir tatlı. Kirece yatırma işlemi aslında o yörelerde bilinen bir usül, ben Antalya'da kirece yatırılmış karpuz kabuğu )kabuğun iç beyaz kısmı) reçeli bile yedim. Sonuç çok şaşırtıcı ve lezzetli idi.Hakkı Arıkanhttps://www.blogger.com/profile/12212822887182500991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34123533.post-38407948952084159662008-08-01T08:31:00.000+03:002008-08-01T08:31:00.000+03:00Merhaba,Yazılarınızı sizden e-mail geldikçe okuyor...Merhaba,<BR/>Yazılarınızı sizden e-mail geldikçe okuyorum... Gittiğiniz ve tatdığınız yerlerin tamamını biliyor gibiyim...:-)<BR/>İlk defa Çiya çıktı...!!! :-) Tatlıyı görünce aman tanrım denenmesi gereken bir lezzet dedim...:-)<BR/>Baba Yargo'da benim hoşuma giden iki şey vardı (yemeklerin dışında tabiki) birincisi Baba Yorgo'nun yazdığı ve duvarda asılı olan bir şiiri vardı. İkinciside eşiyle sürekli hangimiz daha güzel yemek yapıyoruz üzerine tartışmalarıydı...<BR/>selamlar...<BR/>arzuacupofcaffeinhttps://www.blogger.com/profile/08991611516079237407noreply@blogger.com